KAMAGRA TABLETA

KAMAGRA-TAB

3,400 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Tableta Kamagra eshte produkt me baze bimore . Ingredienti kryesor eshte Sildenafil. Sildenafil vepron duke stimuluar muskujt e bute me nitric oxide, i cili clirohet normalisht gjate stimulimit seksual. Ku stimulim ne muskuj lejon rritjen e qarkullimit te gjakut ne zona te caktuara te penisit, e cila ndihmon ereksionin.
Hidheni ne nje gote me uje dhe lereni te shkrije, me shije portokalle.

Tableta Kamagra rekomandohet te merret 15 minuta para aktit seksual, dhe jo me shume se 1 ne dite.

Info shtesë

Tableta Kamagra eshte produkt me baze bimore . Ingredienti kryesor eshte Sildenafil. Sildenafil vepron duke stimuluar muskujt e bute me nitric oxide, i cili clirohet normalisht gjate stimulimit seksual. Ku stimulim ne muskuj lejon rritjen e qarkullimit te gjakut ne zona te caktuara te penisit, e cila ndihmon ereksionin.
Hidheni ne nje gote me uje dhe lereni te shkrije, me shije portokalle.


Tableta Kamagra rekomandohet te merret 15 minuta para aktit seksual, dhe jo me shume se 1 ne dite.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!