Kamagra Oral Jelly

KamagraGel

3,400 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kamagra Oral Jelly eshte produkt me baze bimore, permban 7 bustina . Ingredienti kryesor eshte Sildenafil. Sildenafil vepron duke stimuluar muskujt e bute me nitric oxide, i cili clirohet normalisht gjate stimulimit seksual. Ku stimulim ne muskuj lejon rritjen e qarkullimit te gjakut ne zona te caktuara te penisit, e cila ndihmon ereksionin.

Kamagra Oral Jelly rekomandohet te merret 15 minuta para aktit seksual, dhe jo me shume se 1 ne dite.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Kamagra Oral Jelly eshte produkt me baze bimore, permban 7 bustina . Ingredienti kryesor eshte Sildenafil. Sildenafil vepron duke stimuluar muskujt e bute me nitric oxide, i cili clirohet normalisht gjate stimulimit seksual. Ku stimulim ne muskuj lejon rritjen e qarkullimit te gjakut ne zona te caktuara te penisit, e cila ndihmon ereksionin.

Kamagra Oral Jelly rekomandohet te merret 15 minuta para aktit seksual, dhe jo me shume se 1 ne dite.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!