-70%

Me ulje çmimi!

Stimulues RUSH HERBAL POPPER SPRAY

Stimulues RUSH HERBAL POPPER SPRAY

00500260

1,020 Lekë

3,400 Lekë

-70%

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Per stimulim te epshit. me Biloba Ginkgo dhe Ginseng Siberian.
Shton deshiren seksuale, siguron nje eksperince seksuale intense. Rush Herbal Popper eshte nje suplement natyral stimulues per meshkuj dhe femra.
Perdorimi: Tunde mire para perdorimit. Spruco 3ml ( 2 deri ne 5 sprucime) poshte gjuhes 15 minuta para efektit te deshiruar. Mos mermi me shume se 3ml gjate 24 oreve. Mos e tejkaloni sasine e rekomanduar.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Per stimulim te epshit. me Biloba Ginkgo dhe Ginseng Siberian.
Shton deshiren seksuale, siguron nje eksperince seksuale intense. Rush Herbal Popper eshte nje suplement natyral stimulues per meshkuj dhe femra.
Perdorimi: Tunde mire para perdorimit. Spruco 3ml ( 2 deri ne 5 sprucime) poshte gjuhes 15 minuta para efektit te deshiruar. Mos mermi me shume se 3ml gjate 24 oreve. Mos e tejkaloni sasine e rekomanduar.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!