Fetish Kit Bad Kitty

24926793001

6,110 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Set plot stil për dëshira speciale!

Set me 3 pjesë dhe me një dezign elegant: Varëse (Çokër) me një unazë D për zinxhirin me dy kapëse të gjata për thithkat (për rritjen e tensionit seksual) dhe një top që vendoset në gojë (4.5 cm) dhe kamzhikë të vegjël që janë të përbërë nga një imitim i mirë i lëkurës. Çokeri: 33-44 cm.

Materiali: Aksesorë Ngjyrë të zezë, metalik me ngjyrë të argjendë.

Polimer, silicon.

Info shtesë

Set plot stil për dëshira speciale!

Set me 3 pjesë dhe me një dezign elegant: Varëse (Çokër) me një unazë D për zinxhirin me dy kapëse të gjata për thithkat (për rritjen e tensionit seksual) dhe një top që vendoset në gojë (4.5 cm) dhe kamzhikë të vegjël që janë të përbërë nga një imitim i mirë i lëkurës. Çokeri: 33-44 cm.

Materiali: Aksesorë Ngjyrë të zezë, metalik me ngjyrë të argjendë.

Polimer, silicon.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!