Aksesore fetish Crystal Nipple Clamps

PD3609-00

2,620 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Fetish Fantasy Series

Shtrënguesi i thithkave prej metali siguron një ndjesi shtrënguese dhe shtrydhëse në thithkat tuaja. Kapëset janë lehtësisht të rregullueshme me vida nga anët, kështu që ju mund të vendosni për veten tuaj se sa të lartë e doni presionin tek kokat shtrënguese. Shtresat kanë një shtresë kundër rrëshqitjes, kështu që ato do të qëndrojnë në vend, edhe kur situate të nxehet. Gjithashtu shtrëngueset janë të lidhura me një zinxhir metalik i zbukuruar me gurë për një look ekstravagant.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Shtrënguesi i thithkave prej metali siguron një ndjesi shtrënguese dhe shtrydhëse në thithkat tuaja. Kapëset janë lehtësisht të rregullueshme me vida nga anët, kështu që ju mund të vendosni për veten tuaj se sa të lartë e doni presionin tek kokat shtrënguese. Shtresat kanë një shtresë kundër rrëshqitjes, kështu që ato do të qëndrojnë në vend, edhe kur situate të nxehet. Gjithashtu shtrëngueset janë të lidhura me një zinxhir metalik i zbukuruar me gurë për një look ekstravagant.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!