Masazhator Rechargeable Dual Motor Vibe

05915210000

4,200 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vibrator i karikueshem me 2 ane: 1 koke e trashe me forme topi dhe nje 1 koke e ngushte qe vjen si me maje. Koka e ngushte mund te perdoret si vibrator per tu ulur. Secila ane ka 10 vibrime te ndryshme qe mund te kontrollohen ne menyre te vecante nga nje buton. Mund te karikohet me USB e perfshire.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Vibrator i karikueshem me 2 ane: 1 koke e trashe me forme topi dhe nje 1 koke e ngushte qe vjen si me maje. Koka e ngushte mund te perdoret si vibrator per tu ulur. Secila ane ka 10 vibrime te ndryshme qe mund te kontrollohen ne menyre te vecante nga nje buton. Mund te karikohet me USB e perfshire.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!