Masazhator Symphony

05898020000

7,000 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Masazhator me forme jo te zakonshe, me koke shume fleksibel prej materiali silikon. Trupi i gjate mund te perdoret dhe si dildo. Me 10 ritme vibrimi. Pa zhurme. Mund te karikohen me fishin USB te perfshire. Gjatesia totale 23 cm, koka masazhuese 5 cm e gjate, diam 2.8 - 3.7 cm, Materiali: ABS (trupi), silikon me veshje PU (koka). Pershin nje cante mbajtese.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Masazhator me forme jo te zakonshe, me koke shume fleksibel prej materiali silikon. Trupi i gjate mund te perdoret dhe si dildo. Me 10 ritme vibrimi. Pa zhurme. Mund te karikohen me fishin USB te perfshire. Gjatesia totale 23 cm, koka masazhuese 5 cm e gjate, diam 2.8 - 3.7 cm, Materiali: ABS (trupi), silikon me veshje PU (koka). Pershin nje cante mbajtese.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!