Masturbator Clit-Glans Pointer

05795130000

4,300 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Ngacmues klietori me maje stimuluese dhe 7 nivele vibrimi, me shtypjen e butonit. Gjatesia totale 16.5cm, gjatesia e dorezes mbajtese 9 cm, diam 0.1-0.7cm, maja diam 0.7 cm. Ngjyre lejla/argjend. Materiali: metal, silikon. Batterite e perfshira.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Ngacmues klietori me maje stimuluese dhe 7 nivele vibrimi, me shtypjen e butonit. Gjatesia totale 16.5cm, gjatesia e dorezes mbajtese 9 cm, diam 0.1-0.7cm, maja diam 0.7 cm. Ngjyre lejla/argjend. Materiali: metal, silikon. Batterite e perfshira.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!