-44.74%

Me ulje çmimi!

Zgjatues Penisi Androextender

Zgjatues Penisi Androextender

05069660000

12,599 Lekë

22,800 Lekë

-44.74%

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Androextender është një pajisje mjekësore tërheqëse që përdoret për zmadhimin e penisit. Ky zmadhim ndodh për shkak të aftësisë reaguese të indeve kur ato i nënshtrohen një force tërheqje të vazhdueshme. Qëllimi i këtij trajtimi është për të stimuluar rritjen e indeve të boshtit të penisit. Kjo përkthehet në:

Rritje në gjatësi deri në 4 cm në ngrehje.
Gjithashtu deri në 4 cm në gjendje normale.
Rritje në perimeter deri në 1,5 cm.

Info shtesë

Androextender është një pajisje mjekësore tërheqëse që përdoret për zmadhimin e penisit. Ky zmadhim ndodh për shkak të aftësisë reaguese të indeve kur ato i nënshtrohen një force tërheqje të vazhdueshme. Qëllimi i këtij trajtimi është për të stimuluar rritjen e indeve të boshtit të penisit. Kjo përkthehet në:

Rritje në gjatësi deri në 4 cm në ngrehje.
Gjithashtu deri në 4 cm në gjendje normale.
Rritje në perimeter deri në 1,5 cm.

Eshtë klasifikuar si Pajisje Mjekesore e Klasit te Pare dhe mban marken “European Health Certification Mark (CE)” e cila përjashton cdo efekt anësor, si në periudha afatshkurtër dhe në ato afatgjatë.

Pajisja përbëhet nga një unazë plastike, e lidhur me dy shufra dinamike metalike, një pajisje ndihmëse plastike dhe një fashë silikoni që mban kokën e penisit në vend. Ajo është një pajisje Europiane, e cila mund të vihet dhe hiqet me shumë lehtësi. Eshtë shumë e fshehtë dhe e rehatshme, mund të mbahet ndërsa jeni duke ecur, jeni ulur apo duke qëndruar në këmbë.

Pajisja vihet në gjendje normale të penisit, për një periudhë prej 4 ose 9 orë duke siguruar një rritje prej 0.5 cm në muaj. Ajo duhet të përdoret për një periudhë prej 6 deri 9 muaj në varësi të rritjes që dëshironi. Centimetrat e fituara janë të qëndrueshme.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Androexternder - Video Perdorimi

Androextender -Si ta perdorni Androextender

Shkarkime (0)

Androextender - FAQs

Androextender - Pyetje te Shpeshta

Shkarkime (0)

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!