Dildo Realistix 8.5 inch with suction cup

05349860000

4,830 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Një kënaqësi e vërtetë! Dildo realistix e veshur me silikone dhe bërthama e dildos prej materiali i teknologjisë më të fundit të silikonit, Silexpan dhe një efekt kujtimi: kur dildo është shtrydhur ose i përkulur, ajo mbetet në këtë gjendje për një kohë të caktuar! Materiali gjithashtu reagon ndaj temperaturave të larta (bëhet e butë) dhe temperaturave të ulëta (bëhet më e vështirë). E përsosur për të gjitha llojet e dashurisë së egër! Me një bazament në pjesën e poshtme. Gjatësia e plotë 22.1 cm, thellësia e futjes 15.6 cm, Ø 5.1 cm. Silexpan me një shtresë silikoni.

Info shtesë

Një kënaqësi e vërtetë! Dildo realistix e veshur me silikone dhe bërthama e dildos prej materiali i teknologjisë më të fundit të silikonit, Silexpan dhe një efekt kujtimi: kur dildo është shtrydhur ose i përkulur, ajo mbetet në këtë gjendje për një kohë të caktuar! Materiali gjithashtu reagon ndaj temperaturave të larta (bëhet e butë) dhe temperaturave të ulëta (bëhet më e vështirë). E përsosur për të gjitha llojet e dashurisë së egër! Me një bazament në pjesën e poshtme. Gjatësia e plotë 22.1 cm, thellësia e futjes 15.6 cm, Ø 5.1 cm. Silexpan me një shtresë silikoni.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!