Vibrator Alive Cesar

05964420000

10,200 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vibrime dhe rrotullime sensuale! Vibrator realist me bateri, i pajisur me testikuj dhe bazament ne pjesen e poshtme. Koka e dhjamur dhe venat e goditjes ofrojnë një sipërfaqe jashtëzakonisht stimuluese. Për të siguruar shumë variacione, vibratori ofron 12 mënyra dridhje dhe 6 mënyra rotacioni që mund të rregullohen ndaras. Ka nje telekomande me kabllo e p rodhur nga marka "Future Skin". Gjatësia e plotë 18 cm, thellësia e futjes 14 cm, Ø 2.5-3.8 cm. TPE. Ju lutemi të porositni bateritë veçmas: 2 x AAA.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Vibrime dhe rrotullime sensuale! Vibrator realist me bateri, i pajisur me testikuj dhe bazament ne pjesen e poshtme. Koka e dhjamur dhe venat e goditjes ofrojnë një sipërfaqe jashtëzakonisht stimuluese. Për të siguruar shumë variacione, vibratori ofron 12 mënyra dridhje dhe 6 mënyra rotacioni që mund të rregullohen ndaras. Ka nje telekomande me kabllo e p rodhur nga marka "Future Skin". Gjatësia e plotë 18 cm, thellësia e futjes 14 cm, Ø 2.5-3.8 cm. TPE. Ju lutemi të porositni bateritë veçmas: 2 x AAA.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!