Dildo qelqi No.16

GIL536RED

4,500 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Gildo

Ky dildo i veçantë është bërë krejtësisht prej qelqi. Lodra është transparente dhe ka detaje të kuqe. Brinjët e kuqe ofrojnë një ndjesi shtesë kur futet lodra. Dildo ka një formë të rrumbullakët dhe një bazë të sheshtë gjë që e bën atë të përshtatshme për përdorim anal dhe vaginal. Gjithashtu dildo ka edhe topa të mëdhenj në bazë të cilët lehtësojnë veprimin rrotullues. Xhami përshtatet lehtësish me temperaturat e ambjentit.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Ky dildo i veçantë është bërë krejtësisht prej qelqi. Lodra është transparente dhe ka detaje të kuqe. Brinjët e kuqe ofrojnë një ndjesi shtesë kur futet lodra. Dildo ka një formë të rrumbullakët dhe një bazë të sheshtë gjë që e bën atë të përshtatshme për përdorim anal dhe vaginal. Gjithashtu dildo ka edhe topa të mëdhenj në bazë të cilët lehtësojnë veprimin rrotullues. Xhami përshtatet lehtësish me temperaturat e ambjentit.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!