Unaze me vibrim FANTASY C-RINGZ

PD-5866-12

1,250 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zgjasni kënaqësinë me këtë Unazë Vibruese Silikoni Super Unike! Do të prodhojë rezultate shpërthyese dhe është e përsosur për çdo takim spontan!

Bullet i fuqishëm siguron vibrime të mahnitshme për partnerin tuaj, ndërsa unaza silikon ndihmon në ruajtjen e ereksioneve më të forta. Me ngacmues të klitorit!

Bullet fuqizohet nga tre bateri AG13 / LR44 (të përfshira).

    Bateritë përfshihen

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Zgjasni kënaqësinë me këtë Unazë Vibruese Silikoni Super Unike! Do të prodhojë rezultate shpërthyese dhe është e përsosur për çdo takim spontan!

Bullet i fuqishëm siguron vibrime të mahnitshme për partnerin tuaj, ndërsa unaza silikon ndihmon në ruajtjen e ereksioneve më të forta. Me ngacmues të klitorit!

Bullet fuqizohet nga tre bateri AG13 / LR44 (të përfshira).

    Bateritë përfshihen

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!