Pompe Penisi Mr.Cock Automatic

55005213

6,260 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Rrisni performances tuaj seksuale vetem pas disa aplikimeve, një rritje në fortesi dhe gjatësinë e penisit tuaj.Pompa e penisit është e lehtë për të kontrolluar dhe ju kursen pompimin manual! Kujdes: Shmangni problemet e qarkullimit të gjymtyrëve dhe mos përdorni pompën më gjatë se 10 minuta. Pas një pushimi të gjatë, aplikimi mund të përsëritet.

     Ngjyra: Blu
     Gjatësia: rreth 26 cm
     Diametri: përafërsisht 7 cm
     Fushëveprimi: rreth 20,5 cm

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Rrisni performances tuaj seksuale vetem pas disa aplikimeve, një rritje në fortesi dhe gjatësinë e penisit tuaj.Pompa e penisit është e lehtë për të kontrolluar dhe ju kursen pompimin manual! Kujdes: Shmangni problemet e qarkullimit të gjymtyrëve dhe mos përdorni pompën më gjatë se 10 minuta. Pas një pushimi të gjatë, aplikimi mund të përsëritet.

     Ngjyra: Blu
     Gjatësia: rreth 26 cm
     Diametri: përafërsisht 7 cm
     Fushëveprimi: rreth 20,5 cm

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!