Menge Penisi Crystal Skin

05857180000

1,500 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Menge penisi transparente me nje pjese te integruar vibrimi. Ekzistojne disa kanale ne pjesen e jashtme dhe nje hapesire per testikujt. Gjatesia e plote: 16.5cm, thellesia e brendshme: 15cm, diametri i jashtem: 10cm, diametri i brendshme: 2.8cm, trashesia: 0.5cm. Materiali: TPR.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Menge penisi transparente me nje pjese te integruar vibrimi. Ekzistojne disa kanale ne pjesen e jashtme dhe nje hapesire per testikujt. Gjatesia e plote: 16.5cm, thellesia e brendshme: 15cm, diametri i jashtem: 10cm, diametri i brendshme: 2.8cm, trashesia: 0.5cm. Materiali: TPR.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!