Menge Penisi Chrystal Skin Penis Sleeve me vibrim

05842400000

3,980 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Menge penisi transparente, qe i jep penisit me shume trashesi. Me vena dhe testikuj,eshte i pajisur gjithashtu dhe me nje zgjatim: 5cm dhe nje hapesire per nje minivibrator te levizshem. Gjatesia totale e zgjatuesit: 23cm, thellesia e depertimit: 15cm, diametri: 3cm. Materiali: TPE. Eshte e nevojshme dhe perdorimi i baterive.

Info shtesë

Menge penisi transparente, qe i jep penisit me shume trashesi. Me vena dhe testikuj,eshte i pajisur gjithashtu dhe me nje zgjatim: 5cm dhe nje hapesire per nje minivibrator te levizshem. Gjatesia totale e zgjatuesit: 23cm, thellesia e depertimit: 15cm, diametri: 3cm. Materiali: TPE. Eshte e nevojshme dhe perdorimi i baterive.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!