Dilator Stimulues Uretre

05928620000

4,380 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Ekstra dilator per stimulimin e prostates. E gjate dhe ne fund me formen e nje topi dhe me shtupjen e butonit ka 7 menyra dridhjeje. E zeze. Gjatesia eshte 27 cm, thellesia e depertimit 18.7 cm, diametri 0.8-1.1 cm. Materiali eshte prej silikoni, Permban dhe bateri.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Ekstra dilator per stimulimin e prostates. E gjate dhe ne fund me formen e nje topi dhe me shtupjen e butonit ka 7 menyra dridhjeje. E zeze. Gjatesia eshte 27 cm, thellesia e depertimit 18.7 cm, diametri 0.8-1.1 cm. Materiali eshte prej silikoni, Permban dhe bateri.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!