Dildo DILLIO DOUBLE TROUBLE

00701196

4,000 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Dildo double i linjes se produkteve pipedream. Ngjyre pink dhe prej nje materiali te cilesise me te mire.
Diametri: 2,5 cm; 3,2 cm; Gjatesia: 15 cm; Gjatesia penetrueshme: 10,8 cm; 11,4 cm;
Materiali: Pvc
Ngjyra: Pink

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Dildo double i linjes se produkteve pipedream. Ngjyre pink dhe prej nje materiali te cilesise me te mire.
Diametri: 2,5 cm; 3,2 cm; Gjatesia: 15 cm; Gjatesia penetrueshme: 10,8 cm; 11,4 cm;

Materiali: Pvc
Ngjyra: Pink

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!