Fetish Pet Play

05336020000

4,510 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Set i cili permban nje plug anal me bisht mace dhe nje pa vesh maske (pink ne pjesen e brendshme. Plub anal 9.3cm i gjate, gjatesia e penetrueshem 8.5 cm, diam 4.1cm. Bishti 37.7 cm. Veshet 8 cm te gjate.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Set i cili permban nje plug anal me bisht mace dhe nje pa vesh maske (pink ne pjesen e brendshme. Plub anal 9.3cm i gjate, gjatesia e penetrueshem 8.5 cm, diam 4.1cm. Bishti 37.7 cm. Veshet 8 cm te gjate.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!