Set Red Roses

05609360000

7,250 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

You2Toys

Nje set per te gjitha deshirat!
Permban:
- Vibrator i fuqishem: 17.5 cm, Ø 2.5 cm
- Dildo materiali xhelatin fleksibel: 18.5 cm, Ø 4 cm
- Menge penisi ose vibratori me nje zgjerim 2 cm dhe gunga stimuluese: 14 cm, Ø 1.5 cm
- Vibro bullet: 6 cm, Ø 3 cm
- Loveball duo: Ø 3.5 cm
- Dildo anal elastik: 10 cm, Ø 1-3 cm
- Menge penisi xhelatin me gunga dhe maja: 7.5 cm, Ø 2 cm
- Unaze penisi: Ø 3 cm
- Rruaza anale me 10 ruaza te madhesive te ndryshme: Ø 0.9-2.4 cm
Te gjitha baterite jane te pershira.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Nje set per te gjitha deshirat!
Permban:
- Vibrator i fuqishem: 17.5 cm, Ø 2.5 cm
- Dildo materiali xhelatin fleksibel: 18.5 cm, Ø 4 cm
- Menge penisi ose vibratori me nje zgjerim 2 cm dhe gunga stimuluese: 14 cm, Ø 1.5 cm
- Vibro bullet: 6 cm, Ø 3 cm
- Loveball duo: Ø 3.5 cm
- Dildo anal elastik: 10 cm, Ø 1-3 cm
- Menge penisi xhelatin me gunga dhe maja: 7.5 cm, Ø 2 cm
- Unaze penisi: Ø 3 cm
- Rruaza anale me 10 ruaza te madhesive te ndryshme: Ø 0.9-2.4 cm
Te gjitha baterite jane te pershira.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!