Set Toyes Blue Appetizer

05922420000

5,000 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Set lodra me 8 artikuj te ndryshem!

Permban:
1. Vibrator me shpejtesi vibrimi te ndryshueshme, koke te theksuar dhe trup me strukture stimuluese. 17.4cm i gjate, diam. 2.8-3.4 cm.
2. Menge penisi me strukture stimuluese. 7cm e gjate, diam i brendshem 3.3cm (shume fleksibel)
3. Vibro bullet me pult me kabull. 5.5 cm i gjate, diam 2.5cm, kabulli 66 cm i gjate.
4. Vibro bullet mund te futet dhe tek unaza e penisit.
5. Unaze penisi/testikujsh me kokra per stimulim klitori. Diam i brendshem 2.4cm, unaza e testikujve 4cm.
6. Menge gishti me stimulim per piken-G dhe siperfaqe stimuluese, 5.5 cm e gjate.
7. Plug anal me maje. 9.2 cm i gjate, diam 2.9 cm.
8. Love ball me rrip mbajtes. 26 cm i gjate, diam 3.4cm.

Materiali: ABS, TPE.
Ju lutem porosisni baterite vecmas: 2 x AAA dhe 2 x AA.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Set lodra me 8 artikuj te ndryshem!

Permban:
1. Vibrator me shpejtesi vibrimi te ndryshueshme, koke te theksuar dhe trup me strukture stimuluese. 17.4cm i gjate, diam. 2.8-3.4 cm.
2. Menge penisi me strukture stimuluese. 7cm e gjate, diam i brendshem 3.3cm (shume fleksibel)
3. Vibro bullet me pult me kabull. 5.5 cm i gjate, diam 2.5cm, kabulli 66 cm i gjate.
4. Vibro bullet mund te futet dhe tek unaza e penisit.
5. Unaze penisi/testikujsh me kokra per stimulim klitori. Diam i brendshem 2.4cm, unaza e testikujve 4cm.
6. Menge gishti me stimulim per piken-G dhe siperfaqe stimuluese, 5.5 cm e gjate.
7. Plug anal me maje. 9.2 cm i gjate, diam 2.9 cm.
8. Love ball me rrip mbajtes. 26 cm i gjate, diam 3.4cm.

Materiali: ABS, TPE.
Ju lutem porosisni baterite vecmas: 2 x AAA dhe 2 x AA.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!