Set Toys Anal Powerbox

05885040000

6,560 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Set anal me 4 artikuj lejla transparent me pak shkelqim blu. Rruaza anale me vibrime me shpejtesi te ndryshme me pult kontrollo, me 2 elemente ovale ne krye dhe 3 rruaza (gjateisa totale 17.5 cm, gjatesia e penetrueshme 15 cm, diam 0.8 - 3 cm, gjatesia e kabullit 74 cm)
plug anal fleksibel (gjatesia totale 11 cm, gjatesia e penetrueshme 9.5 cm, diam 1.8 - 2 cm)
plug anal me vibrime te ndryshme (gjatesia totale 11.7 cm, gjatesia e penetrueshme 9.5 cm, diam. max 3 cm.)
Dildo anal fleksibel me 3 ane, ne njeren ane me trup te shtypur, dhe nga ana tjeter me 4 rruaza (gjatesia totale 20.5 cm. diam 0.7 - 3.2 cm) Materiali: ABS, PVC. Baterite e perfshira.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Set anal me 4 artikuj lejla transparent me pak shkelqim blu. Rruaza anale me vibrime me shpejtesi te ndryshme me pult kontrollo, me 2 elemente ovale ne krye dhe 3 rruaza (gjateisa totale 17.5 cm, gjatesia e penetrueshme 15 cm, diam 0.8 - 3 cm, gjatesia e kabullit 74 cm)
plug anal fleksibel (gjatesia totale 11 cm, gjatesia e penetrueshme 9.5 cm, diam 1.8 - 2 cm)
plug anal me vibrime te ndryshme (gjatesia totale 11.7 cm, gjatesia e penetrueshme 9.5 cm, diam. max 3 cm.)
Dildo anal fleksibel me 3 ane, ne njeren ane me trup te shtypur, dhe nga ana tjeter me 4 rruaza (gjatesia totale 20.5 cm. diam 0.7 - 3.2 cm) Materiali: ABS, PVC. Baterite e perfshira.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!