Set Anal Jovial Kit

05241310000

5,400 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Ky set permban 2 plug anal, nje plug ne formen e vides dhe 2 unaza penisi. Plug anal ne forme penisi me testikuj dhe ngjitje me vakum ne baze: gjatesia totale 18 cm. Gjatesia e penisit 13.2cm, diam. 4.2 cm. Plug anal: gjatesia totale 9.9 cm, gjatesia e penetrueshme 8.8 cm, diam. 2.5cm. Plug anal me unaze mbajtese: 13 cm e gjate. Materiali: silikon.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Ky set permban 2 plug anal, nje plug ne formen e vides dhe 2 unaza penisi. Plug anal ne forme penisi me testikuj dhe ngjitje me vakum ne baze: gjatesia totale 18 cm. Gjatesia e penisit 13.2cm, diam. 4.2 cm. Plug anal: gjatesia totale 9.9 cm, gjatesia e penetrueshme 8.8 cm, diam. 2.5cm. Plug anal me unaze mbajtese: 13 cm e gjate. Materiali: silikon.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!