Set Anal Training

05098090000

3,000 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Set i cili permban tre plug anal me maje te holle dhe permasa te ndryshme. Me unaze mbatjetese. Te zinj. I vogli: gjatesia 9.5 cm, gjatesia e penetrueshme 5.5 cm, diametri 0.9 - 2.5 cm. I mesmi: gjatesia 10.5 cm, gjatesia e penetrueshme 6.5 cm, diam. 1 - 1.3 cm. I madhi: gjatesia 12.5 cm, gjatesia e penetrueshme 8 cm, diam 1.2 - 3.8 cm. Materiali: TPR.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Set i cili permban tre plug anal me maje te holle dhe permasa te ndryshme. Me unaze mbatjetese. Te zinj. I vogli: gjatesia 9.5 cm, gjatesia e penetrueshme 5.5 cm, diametri 0.9 - 2.5 cm. I mesmi: gjatesia 10.5 cm, gjatesia e penetrueshme 6.5 cm, diam. 1 - 1.3 cm. I madhi: gjatesia 12.5 cm, gjatesia e penetrueshme 8 cm, diam 1.2 - 3.8 cm. Materiali: TPR.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!