Prezervative FUN Factory

7115725052

80 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Prezervativët Color Moments janë shumë ngjyrësh dhe me shije - për më shumë argëtim për të dy partnerët. Përmbajtja: 10 x Luleshtrydhe  10 x Banane 10 x Fruta Blu 10 X Mente10 x Çokollatë e zezë. Përmbajtja: 50 prezervativa Materiali: Ltex natyral Forma: Cilindrike Sipërfaqja: E lëmuar Ngjyrë: E kuqe, Blu, e gjelbër, Gjerësia: 52 mm Gjatësia: 180 mm Veshja: material I trashë dhe I lagësht : 0.06 - 0.07 mm Aroma: Luleshtrydhe, Banane, Fruta të ndryshme, Mente, Çokollatë, Vendi i origjinës: Made in Germany

Info shtesë

Prezervativët Color Moments janë shumë ngjyrësh dhe me shije - për më shumë argëtim për të dy partnerët. Përmbajtja: 10 x Luleshtrydhe  10 x Banane 10 x Fruta Blu 10 X Mente10 x Çokollatë e zezë. Përmbajtja: 50 prezervativa Materiali: Ltex natyral Forma: Cilindrike Sipërfaqja: E lëmuar Ngjyrë: E kuqe, Blu, e gjelbër, Gjerësia: 52 mm Gjatësia: 180 mm Veshja: material I trashë dhe I lagësht : 0.06 - 0.07 mm Aroma: Luleshtrydhe, Banane, Fruta të ndryshme, Mente, Çokollatë, Vendi i origjinës: Made in Germany

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!