Prezervativ Pasante Cooling Sensation

1150KA

60 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Pasante

Prezervativ freskues dhe qetëues. Prezervativi Pasante Cooling përmban një lubrifikant special ftohës për pasion dhe eksitim maksimal!

Info shtesë

Prezervativ freskues dhe qetëues. Prezervativi Pasante Cooling përmban një lubrifikant special ftohës për pasion dhe eksitim maksimal!

 

Prezervativët përbehen nga latex natyral, janë të lubrifikuar dhe përmbajnë gjithsashtu një rezervuar.

 

Karakteristikat e prezervativit:

- Shija: Neutrale

- Lubrifikanti: Freskues

- Ngjyra: Transparente

- Cilësi: Ribbed

- Madhësia: Mesatare

- Gjerësia: 52 mm

- Trashësia: Normal

- Sasia e paketimit: 144 copë

- Marka: Pasante

 

I testuar për përdorim vaginal, anal dhe oral për sa kohë përshtatet dhe përdoret me mjaftueshëm lubrifikantë.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!