Prezervativ Secura Big Boy 60 mm 12cp

04163200000

1,050 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Secura

Prezervativ transparent me permasat e meposhte:
gjeresia e prezervativit 60mm, gjatesia 19.5cm.
Perimetri i rekomanduar i penisit: 12-12.9cm.
Diametri i rekomanduar i penisit: 4.5 cm.
Te veshur me lubrifikant me baze silikoni dhe te ngushte ne fund per qendrim te sigurt.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Prezervativ transparent me permasat e meposhte:
gjeresia e prezervativit 60mm, gjatesia 19.5cm.
Perimetri i rekomanduar i penisit: 12-12.9cm.
Diametri i rekomanduar i penisit: 4.5 cm.
Te veshur me lubrifikant me baze silikoni dhe te ngushte ne fund per qendrim te sigurt.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!