Prezervativ PLAYBOY Lubricated 3 In 1 6pcs

PX009

310 Lekë

443 Lekë

-30%

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Playboy

3 ne 1 per kenaqesi maksimale.

Prezervativet e rinj Playboy jane prej materiali latex te cilesise se larte dhe jane te lubrifikuar per me shume rehati dhe ndjesi. Nuk jan me lubrifikant me baze uji, por lubrifikant me permbajtje silikoni, i krijuar nga material latex natyral nga i njejti material te cilet jan dhe vet prezervativet.

Gjithe linja e prezervativeve PLAYBOY jane ideal per presona me lekure te ndjeshme.

Secili prezervativ playboy 3 ne 1 ka nje forme unike stimuluese, kokra per me shume kenaqesi dhe strukture stimuluese neper ane. Secili prezervativ i kontrolluar vecanterish ne menyre elektronike per sigurim cilesie dhe sigurie.

Info shtesë

3 ne 1 per kenaqesi maksimale.

Prezervativet e rinj Playboy jane prej materiali latex te cilesise se larte dhe jane te lubrifikuar per me shume rehati dhe ndjesi. Nuk jan me lubrifikant me baze uji, por lubrifikant me permbajtje silikoni, i krijuar nga material latex natyral nga i njejti material te cilet jan dhe vet prezervativet.

Gjithe linja e prezervativeve PLAYBOY jane ideal per presona me lekure te ndjeshme.

Secili prezervativ playboy 3 ne 1 ka nje forme unike stimuluese, kokra per me shume kenaqesi dhe strukture stimuluese neper ane. Secili prezervativ i kontrolluar vecanterish ne menyre elektronike per sigurim cilesie dhe sigurie.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!