Prezervativ PLAYBOY Lubricated Ultra Thin 6pcs

PX007

310 Lekë

443 Lekë

-30%

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Playboy

Te holle per nje ndjesi sa me reale.

Prezervativet e rinj Playboy jane prej materiali latex te cilesise se larte dhe jane te lubrifikuar per me shume rehati dhe ndjesi. Nuk jan me lubrifikant me baze uji, por lubrifikant me permbajtje silikoni, i krijuar nga material latex natyral nga i njejti material te cilet jan dhe vet prezervativet.

Gjithe linja e prezervativeve PLAYBOY jane ideal per presona me lekure te ndjeshme.

Me te holle se prezervativet e zakonshem dhe me gjeresi 54mm. Secili prezervativ i kontrolluar vecanterish ne menyre elektronike per sigurim cilesie dhe sigurie.

Info shtesë

Te holle per nje ndjesi sa me reale.

Prezervativet e rinj Playboy jane prej materiali latex te cilesise se larte dhe jane te lubrifikuar per me shume rehati dhe ndjesi. Nuk jan me lubrifikant me baze uji, por lubrifikant me permbajtje silikoni, i krijuar nga material latex natyral nga i njejti material te cilet jan dhe vet prezervativet.

Gjithe linja e prezervativeve PLAYBOY jane ideal per presona me lekure te ndjeshme.

Me te holle se prezervativet e zakonshem dhe me gjeresi 54mm. Secili prezervativ i kontrolluar vecanterish ne menyre elektronike per sigurim cilesie dhe sigurie.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!