Prezervative per femra Ormelle

04129530000

2,100 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Prezervativi transparent i lubrifikuar për femra është bërë nga një qese latex që ka një avantazh, kornizë të gomuar të vendosur në pjesën e jashtme të rrumbullakët dhe një unazë elastike plastike në anën tjetër, e cila e bën të sigurt qesen qëndron në vaginë. Gjeresia normale: (nga 54 mm) , trashësia: (nga 0.07 mm) . Kuti me 5 cope. Përfshin manual përdorimi të ilustruar.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Prezervativi transparent i lubrifikuar për femra është bërë nga një qese latex që ka një avantazh, kornizë të gomuar të vendosur në pjesën e jashtme të rrumbullakët dhe një unazë elastike plastike në anën tjetër, e cila e bën të sigurt qesen qëndron në vaginë. Gjeresia normale: (nga 54 mm) , trashësia: (nga 0.07 mm) . Kuti me 5 cope. Përfshin manual përdorimi të ilustruar.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!