Prezervative London Extra Special

04100980000

50 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

London

Për të gjithë, që duan të jenë të sigurt!
Prezervativë transparentë dhe me një elasticitet të lartë, bërë nga material natyral latex. Janë jashtëzakonisht të qëndrueshme dhe garantojnë siguri në “lojërat e egra”. Të lubrifikuar dhe me majë me hapësirë rezervuese. I përdorshëm gjithashtu edhe për sex anal.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Për të gjithë, që duan të jenë të sigurt!
Prezervativë transparentë dhe me një elasticitet të lartë, bërë nga material natyral latex. Janë jashtëzakonisht të qëndrueshme dhe garantojnë siguri në “lojërat e egra”. Të lubrifikuar dhe me majë me hapësirë rezervuese. I përdorshëm gjithashtu edhe për sex anal.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!