Pranga "Asia"

24922963001

2,510 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Prangat janë paksa të mbushura, kanë lidhëse dekorative mbi kapësin dhe unazën e kapakut dhe janë të mbuluara me pëlhurë. Pëlhura është në një stil aziatik. Zinxhiri i lidhjes është ngjyrë bronzi dhe ka një lidhje në fund. 16 cm të gjatë. Materiali: poliuretani, metal, poliester.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Prangat janë paksa të mbushura, kanë lidhëse dekorative mbi kapësin dhe unazën e kapakut dhe janë të mbuluara me pëlhurë. Pëlhura është në një stil aziatik. Zinxhiri i lidhjes është ngjyrë bronzi dhe ka një lidhje në fund. 16 cm të gjatë. Materiali: poliuretani, metal, poliester.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!