Pranga Bad Kitty Bed Shackles

05279550000

4,400 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Bad Kitty

Dy  litare lidhes (320 cm secili) , lidhur me nje litar shtrengues poshte krevatit 180 cm. Kater prangat me mbyllje me ngjites jane lidhur me litaret me ane te mbertheckave futese. Tani viktima juaj do te jete i lidhuar me krahe dhe kembe te hapura ne menyre eksituese.

Info shtesë

Dy  litare lidhes (320 cm secili) , lidhur me nje litar shtrengues poshte krevatit 180 cm. Kater prangat me mbyllje me ngjites jane lidhur me litaret me ane te mbertheckave futese. Tani viktima juaj do te jete i lidhuar me krahe dhe kembe te hapura ne menyre eksituese.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!