Set Bad Kitty Bed Shackles

05167160000

4,500 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Set lidhes ne krevat i cili permban 4 litare me kapje ne fund. Litaret vendosen nga poshte dyshekut dhe bashkohen me litaret lidhes. Dy pranga per duart dhe kembet jane te perfshira ne set. Prangat e duarve dhe kembeve mund te kapen ne fund te litareve.

Permasat: litaret lidhes 140 cm t gjate, 4 litaret nga 140cm i gjate secili, prangat me mbushje te duarve dhe kembeve nga 8.5 cm. Te gjitha jane te rregullueshme ne permasa.

Materiali: poliamide (litaret) polyurethane (prangat), metal i kromuar.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Set lidhes ne krevat i cili permban 4 litare me kapje ne fund. Litaret vendosen nga poshte dyshekut dhe bashkohen me litaret lidhes. Dy pranga per duart dhe kembet jane te perfshira ne set. Prangat e duarve dhe kembeve mund te kapen ne fund te litareve.

Permasat: litaret lidhes 140 cm t gjate, 4 litaret nga 140cm i gjate secili, prangat me mbushje te duarve dhe kembeve nga 8.5 cm. Te gjitha jane te rregullueshme ne permasa.

Materiali: poliamide (litaret) polyurethane (prangat), metal i kromuar.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!