Pranga FETISH FANTASY SERIES METAL

PD3800-00

700 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Perdorimi i prangave ka qene gjithnje nje stimulues seksual, dhe me keto pranga metalike fantazite behen realitet! Keto pranga jane perfekte per fillestare dhe mjaftueshem te forta per cdo nivel perdoruesi. Mekanizmi i kycjes ka nje buton per hapje ne rast se ju humbet celesi, dhe dizajni i tyre i forte siguron qe jane krijuar per lojra te fuqishme.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Perdorimi i prangave ka qene gjithnje nje stimulues seksual, dhe me keto pranga metalike fantazite behen realitet! Keto pranga jane perfekte per fillestare dhe mjaftueshem te forta per cdo nivel perdoruesi. Mekanizmi i kycjes ka nje buton per hapje ne rast se ju humbet celesi, dhe dizajni i tyre i forte siguron qe jane krijuar per lojra te fuqishme.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!