Pompe Penisi / E zeze

ET605BLK

2,620 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zmadhoni penisin tuaj dhe njëkohësisht kënaquni me këtë pompë penisi. Pompa siguron që gjaku të qëndrojë në penisin tuaj, kështu penisi fryhet dhe bën që të ndjeni më shumë ereksionin dhe të zgjasni më shumë. Vendosni pak lubrifikant me bazë uji te penisi juaj dhe te pompa dhe lëreni të rrëshkasë brenda. Shtypni topin për të krijuar presion brenda pompës. Anash pompës ndodhet një vizore, në mënyrë që të kontrolloni progresin tuaj.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Zmadhoni penisin tuaj dhe njëkohësisht kënaquni me këtë pompë penisi. Pompa siguron që gjaku të qëndrojë në penisin tuaj, kështu penisi fryhet dhe bën që të ndjeni më shumë ereksionin dhe të zgjasni më shumë. Vendosni pak lubrifikant me bazë uji te penisi juaj dhe te pompa dhe lëreni të rrëshkasë brenda. Shtypni topin për të krijuar presion brenda pompës. Anash pompës ndodhet një vizore, në mënyrë që të kontrolloni progresin tuaj.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!