Pompe Penisi Mr.Cock

55005212

6,210 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Pompë elektrike penisi! Tani rrisni performancën tuaj seksuale pas disa aplikimeve, një rritje në ngurtësinë dhe gjatësinë e penisit tuaj. Mr.Cock është I  lehtë për tu kontrolluar dhe është më praktik se pompa manuale! Kujdes: Mos përdorni pompën më gjatë se 10 minuta. Pas një pushimi të gjatë, aplikimi mund të përsëritet.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Pompë elektrike penisi! Tani rrisni performancën tuaj seksuale pas disa aplikimeve, një rritje në ngurtësinë dhe gjatësinë e penisit tuaj. Mr.Cock është I  lehtë për tu kontrolluar dhe është më praktik se pompa manuale! Kujdes: Mos përdorni pompën më gjatë se 10 minuta. Pas një pushimi të gjatë, aplikimi mund të përsëritet.

  •          Ngjyra: E zezë
  •          Gjatësia: rreth 26 cm
  •          Diametri: përafërsisht 7 cm
  •          Fushëveprimi: rreth 20,5 cm

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!