Pompe Penisi BathMateHydromax7

05340480000

21,170 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Bathmate

Pompë penisi që punon me ujë - për një zgjerim të përhershëm të penisit! Pompë hidromax që përdoret me fuqinë natyrore të ujit. Është e lehtë dhe e sigurt për t'u përdorur në vaskë ose në dush. 30 cm e gjatë, thellësia e futjes 18 cm (cilindër). 4.6 cm. Pesha: 300 g. PC (polikarbonat), TPE.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Pompë penisi që punon me ujë - për një zgjerim të përhershëm të penisit! Pompë hidromax që përdoret me fuqinë natyrore të ujit. Është e lehtë dhe e sigurt për t'u përdorur në vaskë ose në dush. 30 cm e gjatë, thellësia e futjes 18 cm (cilindër). 4.6 cm. Pesha: 300 g. PC (polikarbonat), TPE.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!