Pompe Penisi Bang Combi

06372110000

3,740 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Pompe Pensi Bang Bang dhe krem penisi Mr.Bang ne nje set. Pompe vakumi me menge cilindri 20cm i gjate, thellesia e depertimit 18.4cm. Diametri i brendhsme 5.3cm ndersa diametri i jashtem 5.5cm-5.8cm. Kremi i pensit XXL 80ml.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Pompe Pensi Bang Bang dhe krem penisi Mr.Bang ne nje set. Pompe vakumi me menge cilindri 20cm i gjate, thellesia e depertimit 18.4cm. Diametri i brendhsme 5.3cm ndersa diametri i jashtem 5.5cm-5.8cm. Kremi i pensit XXL 80ml.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!