Pompe Penis Mister Boner

05922340000

4,240 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Pompe penisi me vibrim per trajnim te fuqishem dhe te kenaqshem.
Penisi pasi lubrifikohet futet ne cilindrin transparent (gjatesia e penetrueshme 22.2cm) dhe menga e bute e silikonit qendron e puthitur ne baze. Vakumi krijohet me pompen e dores. Pompa ka nje valvul cliruese. Permasa e penisit mund te matet duke perdorur shkallezimin ne cilindrin transparent.
Ju lutem porosisni baterite falas: 2 x AA.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Pompe penisi me vibrim per trajnim te fuqishem dhe te kenaqshem.
Penisi pasi lubrifikohet futet ne cilindrin transparent (gjatesia e penetrueshme 22.2cm) dhe menga e bute e silikonit qendron e puthitur ne baze. Vakumi krijohet me pompen e dores. Pompa ka nje valvul cliruese. Permasa e penisit mund te matet duke perdorur shkallezimin ne cilindrin transparent.
Ju lutem porosisni baterite falas: 2 x AA.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!