Pompe penisi WORX BEGINNER'S POWER PUMP RED

00500774

2,400 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Pompa e penisit The Beginner Power Pump do tju jape madhesine dhe konfidencen per te cilen gjithnje keni enderuar pa efekte anesore. Per cdo pompin me pompen e dores te tipit mjekesor, penisi juaj do te rritet, trashet dhe mbushet me fuqi. Pasi te penetroni ne unazen fleksibel PVC, do te zbuloni ereksioni te forta qe cilat zgjasin pa humbe performace. Tubi transparent ju lejon te shihni penisin tuaj te rritet, dhe valvula e lirimit ju mundeson te lironi presion ne vakum vetem me nje shtypje. Per te zgjatur me shume ereksionin, perdoni unazen e penisit te perfshire. Ngushtimi i unazes do te vonoje orgazmen, zgjase ereksionin dhe te shijoni me shume kenaqesi. Pmbas perdorimin ndani tubin nga goma fundore dhe pastroheni me Pastrues TOY CLEANER SPRAY 120 ML dhe uje te ngrohte.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Pompa e penisit The Beginner Power Pump do tju jape madhesine dhe konfidencen per te cilen gjithnje keni enderuar pa efekte anesore. Per cdo pompin me pompen e dores te tipit mjekesor, penisi juaj do te rritet, trashet dhe mbushet me fuqi. Pasi te penetroni ne unazen fleksibel PVC, do te zbuloni ereksioni te forta qe cilat zgjasin pa humbe performace. Tubi transparent ju lejon te shihni penisin tuaj te rritet, dhe valvula e lirimit ju mundeson te lironi presion ne vakum vetem me nje shtypje. Per te zgjatur me shume ereksionin, perdoni unazen e penisit te perfshire. Ngushtimi i unazes do te vonoje orgazmen, zgjase ereksionin dhe te shijoni me shume kenaqesi. Pmbas perdorimin ndani tubin nga goma fundore dhe pastroheni me Pastrues TOY CLEANER SPRAY 120 ML dhe uje te ngrohte.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!