Pompe Penisi Bang Bang Blue

2,550 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

You2Toys

Trajnim per nje forme perfekte!
Pompe vakumi per nje trainim efektiv te penisit dhe potences, me nje sukses qe zgjat.
Cilinder vakumi transparent i gjate 20 cm dhe diameter Ø 5.7 cm, me qafe te bute e te levizshme (Ø 2.5, elastike) dhe me nje top pompues me valvul sigurie.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Trajnim per nje forme perfekte!
Pompe vakumi per nje trainim efektiv te penisit dhe potences, me nje sukses qe zgjat.
Cilinder vakumi transparent i gjate 20 cm dhe diameter Ø 5.7 cm, me qafe te bute e te levizshme (Ø 2.5, elastike) dhe me nje top pompues me valvul sigurie.

Materiali: ABS/TPE.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!