Pompe Penisi Elektrische Penispumpe

05066800000

6,000 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Cilinder transparent me menge te ngushte dhe operon me bateri nga pulti i kontrollit. Valvula e leshimit te vakumit e kontrollueshme me shtypjen e nje butoni. Gjatesia e cilindrit 22 cm, diam i brendshem 5.5 cm. Materiali: silikon (menga), ABS (cilindri), PVC. (Ju lutem porosisni baterite vecmas: 2 x Mignon /AA)

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Cilinder transparent me menge te ngushte dhe operon me bateri nga pulti i kontrollit. Valvula e leshimit te vakumit e kontrollueshme me shtypjen e nje butoni. Gjatesia e cilindrit 22 cm, diam i brendshem 5.5 cm. Materiali: silikon (menga), ABS (cilindri), PVC. (Ju lutem porosisni baterite vecmas: 2 x Mignon /AA)

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!