Pompe Penisi Fantastic Power Pump

05123970000

3,600 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Pompe penisi transparente me nje menge te brendshme me gunga te buta (diam 4.5 cm fleksibel, gjatesia afersisht: 20 cm) dhe pompen e dores. Mund te shihni suksesin se sa shume penisi juaj eshte rrituar nepermjet shkallezimit. Me valvul sigurie te presionit. Cilindri afersisht 25 cm i gjate. Materiali: ABS, TPE (menga), PVC (pompa e dores).

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Pompe penisi transparente me nje menge te brendshme me gunga te buta (diam 4.5 cm fleksibel, gjatesia afersisht: 20 cm) dhe pompen e dores. Mund te shihni suksesin se sa shume penisi juaj eshte rrituar nepermjet shkallezimit. Me valvul sigurie te presionit. Cilindri afersisht 25 cm i gjate. Materiali: ABS, TPE (menga), PVC (pompa e dores).

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!