Pompe Penisi Hydromax X30 Blue

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

21,000 Lekë

25,000 Lekë

-4,000 Lekë

Hidropompa Hydromax X30 eshte nje sistem hidroterapie qe perdoret me fuqine natyrore te ujit. Hydromax eshte hidroterapia me e fundit per te mbajtur penisin ne nje shendet optimal. Duke shfrytezuar fuqine e ujit, projektuar per tu perdorur ne dush apo ne vaske, Hydromax ju lejon te arrini nje ngrehje impressive me lehtesi dhe siguri ne te njejten kohe, duke e bere ate me te forte.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Hidropompa Hydromax X30 eshte nje sistem hidroterapie qe perdoret me fuqine natyrore te ujit. Hydromax eshte hidroterapia me e fundit per te mbajtur penisin ne nje shendet optimal. Duke shfrytezuar fuqine e ujit, projektuar per tu perdorur ne dush apo ne vaske, Hydromax ju lejon te arrini nje ngrehje impressive me lehtesi dhe siguri ne te njejten kohe, duke e bere ate me te forte.
Mund te shkaktoje zmadhim te perhershem te penisit. 
Pushtet 35% me shume.

Ushtrimi me pompen mund te behet 2-3 here brenda nje periudhe kohore prej 10-15 minutash.
MOS e perdorni me shume se 20 minuta pa pushim. Mos e perserisni terapine brenda nje periudhe prej 4 oresh.

Gjatesia Totale: 29 cm
Thellesia e penetrimith: rreth 18 cm
Diametri: rreth 5 cm
Pesha: 300 gr
Material: Polycarbonate, TPE, pa Phthalates ne perputhje me rregulloren e BE

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Hydromax - Video Perdorimi

Hydromax - Si ta perdorni ne vaske dhe ne dush

Shkarkime (0)

Hydromax - Manual Perdorimi-AL

Hydromax - Manual Perdorimi hap pas hapi

Shkarkime (0)

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!