Parfum HOT Twilight Intense Woman 5ml (Pherormone Parfume)

06125960000

1,530 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Gjithkush cliron feromone (tërheqës) të cilat janë të vendosura në djersë. Për fat të keq, këto eleminohen nga higjena e përditshme dhe tërheqja erotike humbet. Per kete arsye, ne kemi parfumin me perqendrim feromonesh per te terhequr seksin e kundert. 5ml.

Info shtesë

Gjithkush cliron feromone (tërheqës) të cilat janë të vendosura në djersë. Për fat të keq, këto eleminohen nga higjena e përditshme dhe tërheqja erotike humbet. Per kete arsye, ne kemi parfumin me perqendrim feromonesh per te terhequr seksin e kundert. 5ml.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!