-50%

Me ulje çmimi!

Stimulues anal tightening cream 50ml

Stimulues anal tightening cream 50ml

06137110000

750 Lekë

1,500 Lekë

-50%

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Krem i krijuar specifikisht me astringent (ngushtues) dhe ingredient per perkujdesje. Muskujt anal dhe zona perreth ngushtohet, duke rritur ndjeshmerine. Mund te perdoret dhe si lubrifikant. Tubet 50ml.

Info shtesë

Krem i krijuar specifikisht me astringent (ngushtues) dhe ingredient per perkujdesje. Muskujt anal dhe zona perreth ngushtohet, duke rritur ndjeshmerine. Mund te perdoret dhe si lubrifikant. Tubet 50ml.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!