Set Bad Kitty Bondage

05279630000

4,900 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

8 aksesore te ndryshem, rezistent ndaj grisjej, ne ngjyra te kuqe te zeze:
- 1 maske sysh e mbushur me sfungjer
- 1 gojez PCV me lidhese deri ne 60 cm
- 4 pranga te mbushura me sfungjer dhe mbyllje me ngjites per kembet dhe duart
- 1 rrip me tokez per lidhje
- 1 mini kamzhik lekure ( 26 cm i gjate )

Info shtesë

8 aksesore te ndryshem, rezistent ndaj grisjej, ne ngjyra te kuqe te zeze:
- 1 maske sysh e mbushur me sfungjer
- 1 gojez PCV me lidhese deri ne 60 cm
- 4 pranga te mbushura me sfungjer dhe mbyllje me ngjites per kembet dhe duart
- 1 rrip me tokez per lidhje
- 1 mini kamzhik lekure ( 26 cm i gjate )

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!