Lubrifikant Durex Play Feel 50Ml

1,200 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Durex

Durex Play Feel është një lubrifikant i lehte, i butë, projektuar për t’ju dhene një përvojë sensuale tepër te bukur. Përmban një përzierje te vecante te përbërësve të cilat do të rrisin kontaktin midis jush dhe partnerit tuaj. Play Feel është i tretshem në ujë, transparent, pa arome dhe i lehtë per tu lare. Nuk eshtë ngjitës ose i yndyrshëm dhe nuk lë njolla. Mund të përdoret edhe me prezervative, edhe me vibratore.

Shenim: Përdoreni brenda tre muajsh nga hapja.

Info shtesë

Durex Play Feel është një lubrifikant i lehte, i butë, projektuar për t’ju dhene një përvojë sensuale tepër te bukur. Përmban një përzierje te vecante te përbërësve të cilat do të rrisin kontaktin midis jush dhe partnerit tuaj. Play Feel është i tretshem në ujë, transparent, pa arome dhe i lehtë per tu lare. Nuk eshtë ngjitës ose i yndyrshëm dhe nuk lë njolla. Mund të përdoret edhe me prezervative, edhe me vibratore.

Shenim: Përdoreni brenda tre muajsh nga hapja.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!