Lubrifikant Klitori TOUCHE 50 ml

TOU054

2,960 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Stimulon ndjeshmërinë e klitorisit. Vetëm zbatojeni sasinë e xhelit që dëshironi në pjesët e dëshiruara të trupit dhe përsëriteni atë sa herë që dëshironi. Vetëm për përdorim të jashtëm. Mbani në një vend të ftohtë dhe të errët.

Përbërësit: aqua, glicerinë, stirenit / akrilati kopolimer, fenoksietanol, propilen glikol, acrylate / C10-30 alkil acrylate polimer i ndërlidhur, gomë xanthan, mentol, hidroksid natriumi, etilheksilglicerinë

Info shtesë

Stimulon ndjeshmërinë e klitorisit. Vetëm zbatojeni sasinë e xhelit që dëshironi në pjesët e dëshiruara të trupit dhe përsëriteni atë sa herë që dëshironi. Vetëm për përdorim të jashtëm. Mbani në një vend të ftohtë dhe të errët.

Përbërësit: aqua, glicerinë, stirenit / akrilati kopolimer, fenoksietanol, propilen glikol, acrylate / C10-30 alkil acrylate polimer i ndërlidhur, gomë xanthan, mentol, hidroksid natriumi, etilheksilglicerinë

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!